O nama

Media star je moderan MEDIA SERVIS, po modelu “ALL IN ONE”, u okviru kojeg nudimo kompletnu uslugu – produkciju vašeg reklamnog formata najsavremenijom digitalnom tehnikom i 3 d animacijom, postprodukciju slike i zvuka, kao i media plan, promociju i oglašavanje.

Osnovana 2012.godine, u cilju integracije produkcijske i marketinške ponude na apsolutno digitalan način i u skladu sa savremenim tehničkim standardima.

Media star sa sjedištem u Podgorici i tržišnim djelovanjem u Crnoj Gori,ima strategiju da se razvija kao originalan digitalni media servis, nudeći atraktivan, efikasan i ekonomičan vid oglašavanja i sveobuhvatne ponude marketinškog imidža, za bilo koji proizvod ili uslugu.

Prepoznajući značaj tržnih centara u savremenoj popularnoj kulturi kao omiljenih lokacija za svakodnevne društvene aktivnosti, Media star svoj profesionalni koncept bazira na INDOOR oglašavanju, putem ozvučenih digitalnih lcd ekrana, lociranih na najprometnijim pozicijama unutar najatraktivnijh tržnih centara u Crnoj Gori, Delta city-ju i Mall of Montenegru.

Prednosti ozvučenog lcd digitalnog oglašavanja su:

• Efikasnost i ekonomičnost

• Full HD rezolucija

• Brza promjena reklamnog spota po želji klijenta

• Multiplikativni efekat - istovremeno emitovanje istog reklamnog spota na više pozicija ( potpuni dojam upečatljivog vizelnog identita klijenta)

Radno vrijeme

Kontakt telefon: 069/382-383

Ponedjeljak-Petak: 8h - 20h 
Subota – Nedjelja: 8h - 15h

Naša lokacija